Staffanstorps HK
Handboll
Bli medlem i Staffanstorps Handbollsklubb
Välkommen till Staffanstorps HK!

Staffanstorps HK har handboll för tjejer och killar från Bollekis (f 2014-2016) upp till senior dam och herr. För de allra yngsta (f 2017-2020) har vi öppen bollförskola där föräldrar och barn leker och har kul tillsammans.

Alla är välkomna - vare sig du är nybörjare eller erfaren spelare.

Kontakta oss eller kom till hallen när det är träning. Träningstider och kontaktuppgifter hittar du under respektive lag.

Följ Staffanstorps HK i sociala medier:

Ny hemsida och ny plattform för medlemsadministration och kommunikation
2021-10-14 19:32

Staffanstorps HK har gått över från plattformen IdrottOnline till SportAdmin, vilket innebär ny hemsida och ny plattform för medlemsadministration och kommunikation. Vi räknar med att det blir en stor förbättring som kommer att förenkla för både medlemmar och föreningen.

Ladda ner appen SportAdmin Medlem.

Nya medlemmar gör medlemsanmälan via hemsidan och får då en länk med inloggningsuppgifter på mail.

Befintliga medlemmar loggar in med registrerad mailadress. Första gången klickar man på Glömt lösenord och får då en återställningslänk på mail. Kontollera gärna era uppgifter så att de är uppdaterade.

Har ni frågor eller är osäkra på vilken mail ni har registrerat i systemet kan ni kontakta ekonomi@staffanstorpshk.se

Seniorserier ställs in
2021-03-01 16:19

Säsongen 2020-2021 avvecklas för alla seniorserier under elitnivå enligt beslut från Svenska Handbollsförbundet. Alla lag i division 1 och nedåt kommer nästa säsong att ligga kvar i de serienivåer som lagen tillhörde säsongen 2020-2021.

Detta är förstås tråkiga nyheter, men inte oväntade. Vi ser fram emot att se er alla i hallen nästa säsong i stället!

Stort tack till våra sponsorer som stöttar oss, vi ser fram emot ett fortsatt samarbete nästa säsong.

Barn och ungdomar födda 2005 eller senare får träna inomhus från 5 februari
2021-02-03 16:20

Staffanstorps kommun kom idag med beskedet att barn födda 2005 och senare kan återgå till att träna inomhus från fredag den 5 februari.

OBS! Skånes handbollsförbund har fortfarande restriktionen max 8 per träningsgrupp även för 2005 och yngre. Det innebär att att alla träningsgrupper måste delas upp i mindre enheter, och de 8 får inte blanda sig med andra spelare under träningspasset.

Nu hoppas vi bara att även våra äldre spelare snart kan få komma in i hallen igen. Håll i, håll ut och håll igång!

Hallar stängda tom 15 februari
2021-01-11 16:21

Staffanstorps kommun håller alla idrottshallar stängda tom 15 februari (nytt beslut 11/1 med förlängd stängning), pga rådande pandemiläge. Några lag håller coronaanpassade utomhusträningar i mindre grupper, kontakta respektive lag för information.

Handbollskola FP8-9 (födda 2012-2013), 22/09 08:53

Guldsponsor