Staffanstorps HK
Handboll
Kontraktet till dam 2:an klart!
2022-03-12 18:31

På fredagskvällen gjorde damlaget vad de skulle och vann över Vinslöv på bortaplan med 23-21. Det återstår gvå omgångar av seriespelet, men detta betyder redan nu att kontraktet för div.2 spel till nästa säsong är klart.

- En fantastisk insats av tjejerna med tanke på allt som har varit med 2 märkliga säsonger som har präglats av pandemin och inställda matcher. Att som nykomlingar visa att det är här som SHK hör hemma känns fantastiskt. Nu ser vi fram emot fortsättningen, och kan fortsätta planeringen inför kommande säsong, som vi hoppas blir ”normal”, säger ledarna i damlaget.

Härligt jobbat, tjejer!

Seniorserier ställs in 2021-03-01 16:19