SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Staffanstorps HK
Handboll

Staffanstorps HK har våren 2021 ingått samarbete med Suicide Zero i syfte att främja organsiationens arbete mot psykisk ohälsa samt att minska självmorden i Sverige.

 

Suicide Zero är en är en ideell organisation som sedan 2013 arbetar för att radikalt minska självmorden i Sverige. Nära 1 500 personer tar sitt liv varje år. De allra flesta kan vi rädda. Suicide Zeros vision är ett samhälle utan självmord.


Kunskapen för att uppnå visionen finns men den måste bli allmänt känd och politiker måste satsa pengar på konkreta åtgärder som minskar självmorden. Eftersom det finns mycket tabu, okunskap, rädsla och stigma kring självmord och psykisk ohälsa arbetar Suicide Zero för att öka kunskapen hos politiker, journalister, vård- och skolpersonal samt allmänheten. Detta görs genom lobbying, debattartiklar i Sveriges största nyhetsmedier, utbildningar och föreläsningar för olika yrkesgrupper.

 

Suicide Zero är en partipolitiskt och religiöst obunden, medlemsstyrd ideell organisation som arbetar för att radikalt minska självmorden. De jobbar mot en nollvision för självmord i Sverige genom att bilda opinion och påverka beslutsfattare, öka kunskapen om självmord samt minska stigmatiseringen av psykisk ohälsa. För att kunna bedriva arbetet görs insamlingar från allmänheten och från företag.

 

Läs mer om Suicide Zero och ge en gåva HÄR!

 
Huvudsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners