SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Staffanstorps HK
Handboll

Första kollektionen från Craft och Intersport redo!
2024-06-05 12:29
Jörgen Persson och Raymond Lindquist visar stolt fram de nya linnena

Beachkillarna i P14/P15 är det första laget som får bära den nya kollektionen från Craft och Intersport. Linnena blir att se för första gång när killarna spelar Varberg Beach på nationaldagen!

Den 1 juni bytte vi klädleverantör från Sportringen till Intersport Bernstorp och klädmärke från Hummel till Craft. Anledningen till detta är självklart att vår förening växer, och att vi därför måste förbättra möjligheterna till effektiva och prisvärda inköp för våra medlemmar.

 

Självklart kan man besöka butiken och prova ut storlekar, men framförallt finns möjligheten att via den web butik som kommer att vara tillgänglig beställa där och hem paketet. Det viktigaste information just nu är att om du/ni inte är medlemmar i Club Intersport går in på följande länk och skapar ett konto: beta.intersport.se/club-intersport

 

Detta ger både dig som kund rabatter och klubben som samarbetspartner en bonus på allt som du köper. En riktig win-win situation.

 

När det gäller web butiken så kommer den efterhand att fyllas med produkter som många medlemmar har efterfrågat. Har du/ni förslag på prylar som borde finnas i web butiken framöver så skicka gärna in ett sådant förslag till styrelsen@staffanstorpshk.se 

 
Huvudsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners