SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Staffanstorps HK
Handboll
Beach F14

OV Beach 2024
2024-06-03 13:22
Maja coachar tjejerna!

Under helgen har 13 tjejer spelat OV Beach, merparten av tjejerna för allra första gång. Det har varit två dagar med sol, bad, skratt, tårar och frustration. Men framför allt en helg med mycket glädje och tjejer som har fått upp ögonen för beachhandbollen!

Under senaste månaden har tjejerna fått prova på den roliga sporten beachhandboll och i helgen åkte förväntansfulla tjejer till Helsingborg. Vi valde att spela med två jämna lag så alla fick möjligheten att utmanas och utvecklas. Spelet, prestationerna och resultaten har varit som en berg och dalbana, vilket är naturligt när man provar en ny sport. Ena matchen spelar de jämt med laget som vinner hela turneringen, medan nästa match fungerar inte spelet alls.

 

Till trots för med och motgång har tjejerna kämpat på till sista slut och vi har lärt mycket av årets första beachturnering. Vi lär av varandra och våra motståndare. Det skall vi ta med oss på träning under veckan innan vi åker till Varberg på nationaldagen där vi kommer spela i P13 (f. 2010) klassen.

 

Det ena laget tar sig till 1/8 final i A-slutspelet, medan det andra laget tar sig hela vägen till semifinal i B-slutspelet.


Nyhetsarkiv
OV Beach 20242024-06-03 13:22
 
Huvudsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners