SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Staffanstorps HK
Handboll
F8 (2014)

Välkommen till F8 (Flickor födda 2014)
Staffanstorps Handbollsklubb - F8 säsongen 2022/2023

Träningstider:

Onsdagar 16.30-18.00 Hjärups IH

 

Ledare:

Sara Jönsson

Margareta Olander

Parisa Ciccarelli

 

Kontakt:

f14@staffanstorpshk.se 

F7 hejar fram damlaget till seger
2022-02-19 18:39

När damseniorerna spelade hemmamatch mot Eslöv var ett stort gäng från Bollekis F7 på besök i Staffanshallen. Före matchen fick tjejerna godispåsar från damspelarna, till tjejernas stora förtjusning.

 

Vilket massivt stöd damerna fick från tjejerna på läktaren! Matchen slutade med vinst till SHK och jubel på läktaren. Efter matchen blev det autografskrivning och obligatoriskt vinnarfoto i omklädningsrummet.

 

Damerna hälsar och tackar för bästa supporten!

Bästa tjejerna har pizzakväll!
2021-11-26 20:49

Vilken fin kväll vi haft med våra tjejer, födda 14!

 

Under kvällen åt vi lite pizza, pratade, lekte och övade på skott, precis det som tjejerna önskade att göra. Vidare gjorde vi en samarbetsövning, körde frågesport och introducerade lagets maskot "Kompis". Kompis berättade om vad som är schysst och hur vi ska vara mot varandra i vårt lag och gentemot andra. Kompis kommer att följa med oss på träningar och kommande matcher. Heja SHK och bästa tjejerna i F7!

 

Tack för en fin kväll hälsar:

 

Sara, Parisa och Maggan

 
Huvudsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners