SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Staffanstorps HK
Handboll
Pojkar 2010

P12 3:a i Bambusa OV Beachhandboll 2023!
2023-06-04 19:35
Staffanstorps Beach Boys

Killarna lyckas tyvärr inte att försvara guldet från 2022 och slutar trea i årets upplaga av Bambusa OV Beach.

Under helgen har P12 (f. 2010) spelat beachhandboll på Fria Bad i Helsingborg. Målet var klart, ha kul och spela underhållande handboll. Men även att försvara guldet från 2022.

 

I gruppspelet spelade killarna fantastisk handboll och bjöd på spekatakulära mål och stabilt försvarsspel. Efter fem matcher i gruppspelet var fasit 10-0 i målskillnad och full pott.  Som gruppvinnare var pojkarna direktkvalificerade till semifinal där IK Sund väntade på andra planhalvan. 

 

Semifinalen var präglad av nervositet och lite otur. Det var en spännande match med två duktiga lag och två jämna set. Tyvärr var det motståndarna från Helsingborg som lyckades vinna båda set med uddamål. IK Sund gick senare och vann finalen mot Eslöv.

 

Beach boysen från Staffanstorp visade sig från sin bästa sida i bronsmatchen mot OV Helsingborg. Killarna bjöd på grymt forsvarsspel, inflights, snurr och andra roligheter när det besegrade hemmalaget med 2-0 i set.

 

Nu väntar en vilodag innan vi åker till Varberg för att prova en ny strandfest under Appelvikens Apple Bay Day.

 
Huvudsponsor
Silversponsor
Bronssponsor
Partners