SHK kläder

Vi har ett avtal med Intersport, som är leverantör av alla matchkläder och övriga SHK profilkläder och väskor. Förutom det, har man som SHK medlem 10% på allt i butiken, och dessutom extra rabatt under föreningsveckorna, som är några gånger per termin. Dessutom får klubben återbäring på alla inköp ni gör i butiken. Enklast är att man knyter sitt Intersport klubbmedlemskap till SHK. Antingen via länk här, eller genom att prata med kassapersonalen.

Club intersport

Nu har vi fått en egen webshop hos Intersport. Här kan man se vilka träningskläder och väskor som finns i SHK sortimentet. Lite nya kläder har tillkommit, så som jackor och underställ. Man beställer på nätet och hämtar och betalar i butik.  Målvaktsbyxor beställs och hanteras direkt i butiken, och det gör även supporterhooden.

Webshop

Matchtröjor får man låna av klubben, men matchshortsen köper man här i shopen. Det kommer att komma upp en dammodell för de som önskar det. Det finns ett begränsat antal matchshorts för utlåning om det uppstår akuta behov

Bortatröjor (Blåa) används från de äldre ungdomslagen. Dessa kommer från denna säsong att hanteras som laguppsättningar, och inte att vara personliga. Det innebär att dessa skall användas endast på bortamatcher, och inte till uppvärmning eller träning. Det innebär också att man inte har sitt eget nummer när man använder bortatröjor.

Supporter t-tröjor och mössor finns i kiosken till försäljning för 100 kronor

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:58