Här finns information om klubbens kiosk

Kioskeninfo

Idag har vi gemensamma inköp, allt finns i förrådet (Som första lag på matchdag kan man välja vetekakor i frysen eller köpa färska frallor vilka man inhandlar själv, spara kvittot, lägg detta i klubbkassan och ta ditt utlägg härifrån) Tag fram allt c:a 1 timme före match om vi är först ut att spela.
Hur vet man det? Jo, gå in på klubbkalendern.
Spelar ex, F02 kl. 09.30 och vi först kl.11.30 är allting redan framme och vi fyller endast på det som saknas.

Växelkassa hämtas ur det låsta förrådet med nyckel från tränaren, här finns även godiset inlåst, för att minska svinnet.

Om vi är det sista laget som spelar hemmamatch, ställer vi undan det som blir över i förrådet. Räknar ut dagens försäljning och fyller i det via denna Länk.

Det var allt! Har Ni frågor så kan Ni ringa eller smsa Veronica Karlsson på 070-5804247.

Det finns ett häfte i kioskvagnen med lådor som innehåller lathundar för öppning, stängning samt växelkassor och maskiner.

Uppdaterad: 2016-10-14 14:03
Skribent: Niklas Hylén